Başkanımız Devam Eden Çalışmaları İnceledi

17.05.2021 15:28:45     110
Başkanımız Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık;

*Kaşüstü Mahallesi Merkez Caddesi’ni Ferhan Eyüboğlu Caddesi’ne bağlayan imar yolu güzergahında devam eden çalışmaları inceledi.

*Kaşüstü Mahallesi Terzi Sokak’ta devam eden parke çalışmalarını yerinde inceledi

*Kaşüstü Mahallesi’nde Belediyemize kazandıracak olduğumuz yeni fidanlık alanında incelemelerde bulundu.

*Belediyemiz tarafından yapımına devam edilen Şanlı ve Çınarlı mahallelerimizin Muhtarlık İrtibat Bürosu inşaatında incelemelerde bulundu.

*Sancak Mahallesi Dilaveroğlu Caddesi’de yapımına devam edilen Çocuk Parkı ve Dinlenme Alanı’nda incelemelerde bulundu.

*Sancak Mahallesi’nde Gümüş Sokak’ı Sümbül Sokak’a bağlayan imar yolunda devam eden dolgu çalışmalarını yerinde inceledi.

*Sancak Mahallesi’de İlçemizi güzelleştimek adına, devam eden merdiven boyama çalışmalarını yerinde inceledi.

• Sancak mah. Trabzon Cad. No:16 Yomra/Trabzon
  • (0462) 341 11 33 - 34 - 35 - 36