İKİSU MAHALLEMİZDE 'KÖY EVİ PROJESİ' DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

26.01.2024 16:13:16     190
İKİSU MAHALLEMİZDE 'KÖY EVİ PROJESİ' DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

İkisu Mahallemizde bulunan eski sağlık ocağı binası Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık tarafından tümüyle yenilenerek köy evine dönüştürüldü. İçerisinde halk eğitim salonu, muhtarlık ofisi ve doktor odası bulunan İkisu Köy Evi, bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, Yomra eski Belediye Başkanı Rahmi Boran, İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül, CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Pekşen, MHP Yomra İlçe Başkanı Osman Dilaveroğlu, DEVA Partisi Yomra İlçe Başkanı Funda Çuvalcı, Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Baş, İkisu Mahallesi Muhtarı Mehmet Boran, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri hazır bulundu. Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, İkisu Köy Evi'ni mahalle sakinlerinin hizmetine sunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, hayırlı olmasını temennisinde bulundu.