OKUL SORUNU ATILAN İMZALARLA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

15.08.2024 08:48:04     105
OKUL SORUNU ATILAN İMZALARLA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Trabzon Valimiz Aziz Yıldırım'ın öncülüğünde İlçe Kaymakamımız Oğuzhan Ocak, Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Uygun’un katılımıyla önemli bir protokol imzalandı. Bu protokolle birlikte Kaşüstü'ndeki okul sorunu nihayet çözüme kavuşuyor. Daha önce belediyemiz tarafından Milli Eğitime tahsis edilen ve sonrasında okul yapılamaz raporu verilen alan yerine, belediyemiz tarafından yeni bir okul yeri belirlendi. 2 adet 24 derslik okul yapılacak olan bu alanın Milli Eğitime devrine ilişkin protokol valiliğimizin koordinasyonunda imzalanmış olup, okulların yapımına en kısa sürede başlanacaktır. Eğitim alanında atılan bu önemli adımın Yomra’mıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.