BAŞKANIMIZ İLÇENİN HUZUR VE REFAHI İÇİN ZABITA BİRİMİMİZ İLE SAHADA OLACAKLARINI DİLE GETİRDİ

04.06.2024 09:42:56     65

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, düzenli olarak gerçekleştirdiği personel toplantıları kapsamında Zabıta Müdürlüğü personellerimizle bir araya geldi. Zabıta Müdürlüğü’nün yapacağı çalışmalar planlanarak, vatandaşlarımızdan gelen istek ve öneriler değerlendirildi. Artık bir turizm ilçesi olduğumuzu hatırlatan Başkanımız, ilçenin huzur ve refahı için zabıta ekiplerimiz her an iş başında olacak ifadelerini kullandı.

Toplantıda alınan kararlar kapsamında;

??Zabıta ekiplerimiz her akşam gece saat 12.00’a kadar vatandaşlarımızın huzuru için sosyal yaşam alanlarımızda ve sahil yürüyüş yolunda olacak.

??Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte ilçemizde faaliyet gösteren fırın, market, restorant, kafe ve konaklama tesislerinde denetimlerini sıkılaştıracak.

??Çay ocaklarına yönelik denetimler arttırılarak gerekli düzenlemeler yapılacak.

??Zabıta birimimizde yeni oluşturmuş olduğumuz kadromuzla birlikte, personelimiz her an sahada olup daha düzenli ve daha huzurlu bir ilçe için çalışmalarını sürdürecek.