BAŞKAN YARDIMCIMIZ SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

31.05.2023 08:11:28     189
BAŞKAN YARDIMCIMIZ SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Şimşek, Fen İşleri Müdürlüğü personellerimiz ile birlikte;

?Taşdelen Mahallemizde kullanılmaz halde olan değirmeni yeniden işlevsel hale getirmek için devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

?Gürsel Mahallemizde yapımına devam ettiğimiz muhtarlık ofisini yerinde inceledi.

?Sancak Mahallesi Hükümet Caddesi’nde eskiden briket üretimi yapılan bölgede yapacak olduğumuz otopark alanında incelemelerde bulundu.

?Sancak Mahallesi Papatya Sokak’ta sürdürdüğümüz yağmursuyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

?Sancak Mahallesi 1609 Nolu Sokak’ta yapına devam ettiğimiz çocuk parkı ve sosyal yaşam alanının tamamlanan çevre duvarını ve sokağın devamında yine yol genişlemesi ve duvar çalışmalarını yerinde inceledi.

?Kaşüstü Mahallemizde, Trabzon Adalet Sarayı ile Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün yanında yapımına devam ettiğimiz park ve sosyal yaşam alanlarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

?Kaşüstü Mahallesi 1351 Nolu Sokak’ta doğalgaz geçişi sağlandıkta sonra yapacak olduğumuz merdiven güzergahında incelemelerde bulundu.