FINDIK PATOZU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

19.08.2022 14:49:24     687
FINDIK PATOZU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kıymetli hemşehrilerimiz, geçtiğimiz günlerde ilçemizde faaliyet gösteren fındık patozcuları ile birlikte Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık’ın başkanlığında bir toplantı gerçekleştirilmişti. Bu toplantıda İlçemiz Trabzon Caddesi, Hükümet Caddesi, sahil yürüyüş alanları, Hürriyet Parkı ve ilçe merkezinde bulunan işlek kaldırımlara fındık serilmemesi ve patoz kurulmaması konusu görüşülmüştür. Yomra’da ki fındık patozu fiyatları ile alakalı bir konu görüşülmemiştir. Belediyemizin fındık patozu ücreti belirlemek gibi bir yetki alanı yoktur. Fındık patoz ücreti tamamen ilçemizde faaliyet gösteren patozcular tarafından belirlenmiştir. Bazı vatandaşların Yomra’mızda ki patoz ücretlerini belediye belirledi söylemleleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur...