Başkanımız Saha Çalışmalarını İnceledi

17.08.2021 13:57:28     408
Başkanımız Saha Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık;

*Kaşüstü Mahallemize kazandırmakta olduğumuz yeni pazaryerindeki inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

*Belediyemiz tarafından yapımına devam edilen Çok Amaçlı Salondaki çalışmaları yerinde inceledi.

*Sancak Mahallemiz'de yaşanan taşkınlar sonucu tıkanan dere yatağı menfezlerinde, belediyemiz ekiplerince zor şartlar altında özverili bir şekilde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

*İlçemize kazandırılmakta olan uçak kafe restoran alanında sürdürülen çalışmaları inceledi.

*Kaşüstü Mahallesi İkisu Yolu girişinde belediyemize kazandıracak olduğumuz ve yakın zamanda açmayı planladığımız yeni fidanlık alanında devam eden çalışmaları inceledi.

*Sancak Mahallesi Sahil Dolgu Alanında (Cimnastik Salonu Yanı) yapılması planlanan parkın, çevre duvarı yapım çalışmalarını yerinde inceledi.