Başkanımız İlçemiz Genelinde İncelemelerde Bulundu

13.08.2020 09:26:29     620
Başkanımız İlçemiz Genelinde İncelemelerde Bulundu

Başkanımız Mustafa Bıyık;

Kaşüstü Mahallesi Gültepe Sokak’ta yapılması planlanan Çocuk Parkı ve Dinlenme Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Kaşüstü Mahallesi Gültepe TOKİ Konutları Muratlı Caddesi bağlantı yolunda denetim gerçekleştirdi.

Sancak Mahallesi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. etabında başlayan dolgu çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaşüstü Mahallesi Kamelya Sokak’ta yapımı devam eden yağmur suyu hattı ve parke çalışmalarını denetledi.

Namıkkemal Mahallesi’nde yapılması planlanan belediyemiz yeni şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Kaşüstü Mahallesi Fabrika Sokak’ta yapılması planlanan çevre düzenleme ve çalışmaları ile ilgili denetim gerçekleştirdi.

Taşdelen Mahallesi’nde sel ve heyelan nedeni ile yıkılan yollarda, yapımı devam eden duvar çalışmalarını yerinde inceledi.