Başkanımız Sahadaki Çalışmalarımızı İnceledi

11.06.2020 11:04:35     600
Başkanımız Sahadaki Çalışmalarımızı İnceledi

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık;

*Namıkkemal Mahallesi’nde yapılması planlanan TIR ve Kamyon Garajı alanında incelemelerde bulundu.

*Yapımı devam eden ve Proje kapsamında içerisinde bay-bayan Wc’ler kapalı otobüs durağı, şadırvan, bay-bayan mescit ve çocuk bakım odası bulunanan umumi tuvalet inşaatında incelemelerde bulundu.

*Namıkkemal Mahallesi’nde Yomra Deresi üzerinde yapılması planlanan, Namıkkemal Mahallesi’ni TOKİ Toplu Konutlarına bağlayacak olan ahşap yaya köprüsü için alanda incelemelerde bulundu.

*Kas¸u¨stu¨ Mahallesi Kamelya Sokak’ta, Trabzon Bu¨yu¨ks¸ehir Belediyesi ve TI·SKI· Genel Mu¨du¨rlu¨gˆu¨ tarafından yürütülen kaldırım ve parke c¸alıs¸malarını yerinde inceledi.

*Sancak Mahallesi’nde Yapımı devam eden Yürüyüş ve Bisiklet Yolu güzergahında incelemelerde bulundu.

*Kaşüstü Mahallesi’nde Muratlı Caddesi’ni Topalosman sokağa bağlayan ara yolda yapılması planlan yol kaplama çalışmaları için güzergahta incelemelerde bulundu.

*Kaşüstü Mahallesi Muratlı Caddesi üzerinde imarı yapılmış olan, imar yollarının açılması için arazide incelemelerde bulundu.

*Kaşüstü Mahallesi’nde yapımı devam eden balık hali ile çocuk parkı ve dinlenme alanı inşaatında incelemelerde bulundu.