19.08.2019 13:26:43     909

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş'ı ziyaret ederek Yomra'mızda sürdürülen içme suyu ve altyapı çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. İkili görüşmede; Yomra'mız merkez mahallelerine sağlanan içme suyundaki bulanıklık sorunu; Yomra İçme Suyu Arıtma Tesisindeki revizyon çalışmalarının bir kısmının tamamlanıp, tesisin devreye alınması ile çözüldüğü, içme Suyu Arıtma Tesisinin tüm scada, otomasyon ve ilave üniteleri de en kısa sürede tamamlanarak hizmete alınacağı ve ilçemizde bulunan içme suyu depolarının yenilenmesi ve onarılması çalışmalarına başlandığı görüşüldü. Belediye Başkanımız, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş'a çalışmalarından ötürü teşekkürlerini iletti.