BAŞKANIMIZ FEN İŞLERİMİZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

21.08.2024 10:21:18     45

Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık;

?Sancak Mahallesi Dilaveroğlu Sokak’ta yapımına devam ettiğimiz yağmur suyu hattı ve sokak düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

?Sancak Mahallesi Liman Sokak’ta asfaltlama çalışması yapmayı planladığımız güzergahta incelemelerde bulundu.

?Kaşüstü Mahallesi TOKİ evlerinde futbol sahası yapmayı planladığımız alanda incelemelerde bulundu.

?Kaşüstü Mahallesi Muratlı Caddesi’nde (Hastane Yolu) Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

? Kaşüstü Mahallesi Zambak Sokak’ta bulunan ve yakın zamanda tadilat çalışmalarına başlayacak olduğumuz mülkü belediyemize ait binada incelemelerde bulundu.