FEN İŞLERİ EKİPLERİMİZİN ÇALIŞMALARI

27.11.2020 09:21:12     499
FEN İŞLERİ EKİPLERİMİZİN ÇALIŞMALARI

*Namıkkemal Mahallesi’nde önceki yıllarda hafriyat ve atık döküm alanı olarak kullanılan eski Namıkkemal İlkokulunun bahçesi ve çevresinde bulunan hafriyat kaldırılarak çevre düzenlemesi gerçekleştirdiğimiz alanda ‘’Çocuk Parkı ve Dinlenme Alanı’’ yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

*Demirciler ve Tepeköy Mahallelerinin ortak noktası olan Armutluk mezrasını piknik ve mesire alanı olarak düzenleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planladığımız alanda doğal yapısını koruyarak çalışmalar gerçekleştiriliyor.

*Kaşüstü Mahallesi Merkez Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yapılacak asfaltlama çalışması öncesi yol temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

*Kaşüstü Mahallesi Öğretmenevleri Caddesi’nde parke tadilat çalışması gerçekleştiriliyor.

*Sancak Mahallesi Dere Küme Evleri bağlantı yolunda yol bakım onarım ve temizlik çalışması gerçekleştirildi.

*Gürsel Mahallesi’nde yol bakım onarım ve temizlik çalışması gerçekleştirildi.

*Taşdelen Mahallesinde yol bakım, onarım ve kanal temizleme çalışması gerçekleştirildi.